15 Haziran, 2009

Karabatak Misali...

Ne kadar uzun zaman oldu di mi? :) Ama mevsimsel bi olay.. Şimdi tamam hepimiz çok seviyoruz da kolye yapmayı, dışarıda müthiş bi hava bizi bekler her sabah... O nedendendir ki bööööleee uzuuuun vakittir kolye yapamayışım.. Attım kendimi dışarılara, havuza.. Harala gürele bir hengame.. Ama bi ara Dido kendine gel, bu kadar vefasız olamazsın dedim ve hemen dergimizden bu kolyeyi bitirdim hem de küpesiyle birlikte..



Ve son olarak başlığımızı anlatan paragraf...Madem yaz.. O zaman biz de mevsimin anlam ve önemine uygun bişey yapalım dedik Ongun'la.. Haftasonu tatile çıkıyoruuuz.. 1 hafta kalıp gelices bi yerlerde :) ... Artık dönüşte görüşmek üzere..

10 yorum:

  1. canım ellerine sağlık çokgüzel olmuş güzel bir tatil geçirmen dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Şirinem :) Umarım dediğin gibi güzel geçer ..

    YanıtlaSil
  3. Didemcim ellerine sağlık. Şıkır şıkır olmuş, harika valla... Öperim canımcım...

    YanıtlaSil
  4. Çoook teşekkür ederim Egdoneeee.. Seni bulmuşken hemen söliiim .. sana yazdığım yorumların hiçbirini yayınlamıyosun.. Küsmek üzereyim :)

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle şunu söyleyeyim SÜPER olmuş ellerine sağlık!!!Gelelim ikinci meseleye.Sen bir zamanlar öğretmenken 'Ay çocuklar bugün hava çok güzel haydi denize havuza gidelim böcekler kelebekler gibi eğlenelim'mi derdin?Yoksa tıpış tıpış öğretmenciliğine devam mı ederdin?Seni dört gözle bekleyen bunca fanatiklerin varken öyle havadan havuzdan sebeplerle işini aksatıp atom karıncalıktan karabataklığa dönmek varmıydı?Seni çoook öpüyorum.En güzel tatiller sizin olsun:)))))))F.B.

    YanıtlaSil
  6. vaaaaaayyy azarı da yedim oturdum valla F.B'cim :))) tamam..döner dönmez yapmaya devam..

    YanıtlaSil
  7. evetttt kayınvalide olarak bende senin fanatiğinim,F.B. doğru söylemiş:))tatil dönüşü atom karıncalığa devam,iyi tatiller canımm..

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederiiiiim :) .. Bu yoğun isteğe karşı koyamayıp tatil dönüşü hemen başlicam yenilerine :))) öpüyorum ben deeee..

    YanıtlaSil
  9. Didoşcum, nedir bu iki anneden çektiğin? Bırakın bir nefes alsın kızcağız. Miss model de bir soluklansın, boynu tutuldu zavallının.
    Ama bu arada yeni eserin çok güzel olmuş. Tam yazlık. Size iyi tatiller diliyorum. Yeni kolye ilhamlarıyla dönmeni bekliyoruz.
    Y.U.

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler Y.U'cum.. güzeeel bi tatil yapıp hemen dönücem :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails