12 Ocak, 2011

Gitti Gidiyor.Com/Malezya

Dikkat!!! Bu yazı yoğun arabesk öğeler içermektedir!!!


Gitti... Beni ööööylece bu gurbet ellerde bırakıp gitti... Hem de öyle bir yer ki, konuşmak için saat hesabı yapmanın gerektiği, "şimdi arasam boncuk gözleriyle uyuyor mudur"u sorgulatacak bir yer!!


Malezya... Hem de tam 5 hafta... Ahhhh batsın bu dünya!!! Biz evlendiğimizden beri hiiç bu kadar ayrı kalmadık yahu!


Yani herşey ne güzel gidiyodu, o haftaiçi işine gidiyodu, ben kolyelerimi yapıyodum, bazen hafta içi sürpriz akşam çıkmaları ayarlıyodu, asıl eğlencemiz hafta sonları yeni şehrimizin tadını çıkarmaktı... falandı filandı... ne bu şimdi 5 hafta!!! :((((  Açaydım kollarımı, dur gitme diyeydim!!!


Vallaha gitti adam!! Bi de üstüne üstlük ben mahzun bir kırmızı gül misali bakınırken etrafa, demez mi "galiba bundan sonra böyle" diye... AAAARRRGGGHHHHH!!!!! ...  


Galiba bundan sonra böyle mi? Acaba mı ki? ... O zaman kafa çalıştırıla, en hain planlar yapıla, bir dahaki uzun seyahate bana da bilet alına!!!! NIHAHA... 


Yüzüm gülse de içim kan ağlıyor diye buna diyorlar galiba!!! Naapsam, nerelere gitsem!!!... E pazarları falan geziim bari ?!?!*?!?!*

8 yorum:

  1. Pazarlara hep gidersin ayol, publara at kendini.. :)) Ne güzel kız başına da rahat rahat içebileceğin medeni bir diyarda olmanın tadını çıkar bence..Bizim buralar siz gittiğinizden bu yana bile pek değişti. Her güne yeni bir içki yasağıyla uyanıyoruz memleketimizde! Ama sevindirici bir gelişme olarak silah almak isteyenlere büyük kolaylıklar var!!

    Aman neyse.. Senin üzüntünü paylaşayım derken oldu mu şimdi böyle. Ama üzülecek de bir şey yok şekerim. Olumlu yanından bak olaya: 1) Ongun geldiğinde ondan daha fazla pub, pazar, müze, restoran, vs bilen daha bir İngiliz olacaksın. Çok havalı bence! 2) Bundan sonra her yere onunla gitmek için feci gaza geleceksin (ki gideceği yerler de feci egzotik diyarlar olacağı için bu da süper! hatta ben de takılabilirim size). 3) Öğrencilik hayatı gibi tamamen kendi istediğin gibi yiyip, içip, yatıp, kalkıp, çalışıp, gezip tozabileceğin molalar olacak. Burada olsan aynı şeyi hissetmezsin ama orada bir de yabancı bir ülkede bu hissi tam anlamıyla yaşayabilirsin.

    Tadını çıkar bence! Bu seçenekler hoşuna gitmezse biz hep buralardayız, bekleriz.:)

    Öptüm çok..

    YanıtlaSil
  2. İçimden geldiği gibi; Bayaa uzak gerçekten.. Biran önce geçer umarım günler :)..

    İmge; Ya tam senin geleceğin zamandı aslında.. Üşenmeseydin o planların hepsini beraber yapardık.. Şimdilik arkadaşlarla planlar yapmaya başladık, Ongun'un gideceğini duyunca saolsunlar hemen uygulamaya geçtiler :) .. Ama ben yine de merak ediyorum günlerin nasıl geçeceğini :)

    Bu arada gazetelerde gördüm, nedir ya saçma sapan yasaklar falan.. O kadar mokunu çıkarmışlar ki eczanedeki kolonyaya, alkole bile gitmiş ucu.. Yani ne diyim.. Şaşkınlıkla izliyorum!..

    neyse, artık hayırlısı bile diyemeyeceğiz galiba... Bu arada kafama eserse son 1-2 hafta gelmeyi düşünüyorum.. Bu sefer de dedemlere gidiyim dedim.. Ama düşük ihtimal.. Bakalım.. Ben de öptüüüüm..

    YanıtlaSil
  3. çabucak kavuşursunuz umarımmm.ne zordur :/

    YanıtlaSil
  4. Machu pichuu; ben de nasıl umuyoruuuumm... bir an önce 18 şubat gelse :(

    YanıtlaSil
  5. Açaydın kollarını, gitme diyeydin :D
    Kuzum, arada böyle ayrılıklar bence şahane oluyor.
    Tamamıyla kendinle kalıyorsun.
    Zamanın, enerjin sana ait.
    İster yayılırsın, ister saatlerce uyursun, istersen de sabahlara dek uyumayıp kitap okursun, kolye yaparsın.
    İstediğin kadar çarşı-pazar gezersin.
    Nefes alırsın... özlersin.
    Geldiğinde sil baştan başlarsınız.
    Yaşadım ordan biliyorum.
    Tam 5 haftaydı.
    Allah kavuştursun Dido'm :)

    YanıtlaSil
  6. yahu 5 hafta çok uzun bi memlekete gelmeyi denesen
    aslucan

    YanıtlaSil
  7. Ellacım; gitti valla tutamadım.. artık bi dahaki sefere sepete beni de koyması dileğiyle :).. Bence de güzel olucak bu 5 hafta.. Herkesin hayatında bi deneyim.. Dur bakalım, yaptım bazı planlar ;)..

    Aslucanuuum; Deney tüpüne döndüm zaten :) Belki yakında hayırlı haberleri alırsınız :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails