21 Nisan, 2010

Günün Tavsiyesi...

Ben size daha önce hiç bahsetmiş miydim? Ben yüzüme nemlendirici olarak sadece ve sadece bepanthene krem kullanırım diye.. Çok memnunum.. Çok uzatmicam.. Asıl mevzu; bepanthene kreme yeni bişi daha eklemek istiyorum.. Hani insanlar için kullanıcı yorumları önemlidir ya, ondan... Gülhan Teyze'min tavsiyesiyle yatmadan önce akşamları;
yüzüme maden suyu sıkıyorum!
Yanlış okumadınız.. Bildiğiniz maden suyu... "Hamanın, koca bi şişeyi mi boşaltıyosun??!?!?" demeyin... Tabiki hayır.. Watsons'dan aldığım minik fısfıslı şişeye koyuyorum bir miktar ve her akşam yüzümün her tarafına gelicek kadar şöööööle bi güzel sıkıyorum ... Baktınız kaldı fısfıslı şişenizde, yarın bi daha kullanırsınız, hatta öbür gün, hatta öbür gün bile... Gazının kaçması önemli diil... Gerçekten işe yarıyor... Cildiniz dinçleşiyo, ufak tefek fısırıkların sabaha iyileşmiş olduğunu görüyosunuz... Denemenizi tavsiye ederim..

Kolyeyi ise kahverengi inci ve 
English Home'da kasanın kenarında duran krem fiyonklardan biriyle yaptım :) ...

Bu arada birkaç günlüğüne yine kaçıyorum İstanbul'dan...
Dönünce görüşmek dileğiyle herkese güzel bi hafta sonuuuu...

6 yorum:

  1. güzel yorumunuz için teşekkürler......şu fiyonklu kolye harika birşey olmuş....çok beğendim....ellerinize sağlık.....

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler Şehnaz Hanım :)

    YanıtlaSil
  3. Didem Hanım kolyeniz de İngiliz Kraliyet modasını yansıtan bir tarz olmuş...Yani çok hoş olmuş...Çok beğendim...Wonderful:))))))F.B.

    YanıtlaSil
  4. ahahahahhaha.. anne nerden aklına gelir böyle şeyler.. akşam akşam öldüm gülmekten :)))

    YanıtlaSil
  5. Canım ne tesadüf bende bepanthen kullanıyorum..
    bende çok memnunum..yalnız göz altlarına kremini değil..merhemini sürüyorum,daha yağlı kırışmasın diye:D..
    ayrıca kolyen çok şık olmuş..Şansı bol olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler noyumberry :) beğendiğine çok sevindim.. Merhem olayı da iyi fikir.. Yararlı bilgiler arasında bulunsun..öpüyorum..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails