11 Mayıs, 2009

Mevsimine Uygun Çiçek Kolye...

Çoooook eğlenceli bir kurs gününün sonunda projeleri sevgili hocamız "Yamesin"e :) teslim ettik.. Projeyi hafta içi evde bitirdiğimden gün sonunda bana kalan bir de bu çiçek kolye oldu..
Çiçek kısımlarını yapmak çok zevkli.. Ben çek kristali ve kum boncuk kullandım.. Bu arada inciler her kolyeyi o kadar değiştiriyolar ki.. Bundan sonra böle afilli, şık kolyelerimde daha çok inci kullanmaya karar verdim... Bu mutteşem yaz günlerinin başlangıcıyla beraber içimden bu kolyeden renk renk yapmak geliyoooooooo... (ve balkondan atlar) :)))) ...

10 yorum:

  1. Didemcim selamlar.
    Epeydir uğrayamamıştım bloguna. Harika olmuş bu kolye. Kendini atmadn renk renk yapmalıısn bence de.
    :)
    HOşçakal

    YanıtlaSil
  2. Dedim nasılsın? bu ne güzel bir kolye ama ama...Didem bana o çiçekleri anlatman lazım. Yoksahasetimden çatlayabilirm. Minik bir şema olayına girişsen mi?Bak benim şemalara:Tarzanca nasıl şema yapılır göstermişim değil mi?:)))Eminim seninkiler daha iyi olur. Hadi bana şema, hadi bana şema:)))Lüffen lüffen...Kolye çok güzel bayıldım...Sevgiler kocaman...

    YanıtlaSil
  3. Büyüttüm baktım,yandan baktım, sağdan baktım soldan baktım sonunda anladım ki ne yönden bakarsam bakayım aynı güzellikte ve lezzette:)))
    Ellerine sağlık,tam yazlık cıvıl cıvıl olmuş.F.B.

    YanıtlaSil
  4. Pelincim,
    Ben de diyodum artık Pelin hiç yorum yazmıyo diye.. Yoksa iş falan mı buldun??Bekliyoruz haberlerini..

    Egdonecim,
    Sakın çatlama :) En kısa zamanda anlatıcam.. Yazdığım defteri bi arkadaşa verdim.. O getirdiği anda senin de minik çiçeklerin olucak.. Öptüm :)

    F.B'cim,
    Valla yine F.B, yine bi kopartan yorumu diyorum :))) Öptüm cınıııımmm..

    YanıtlaSil
  5. Ben yokken yine harika şeyler yapmışsınız Didem cim.Projene bayıldım.Ellerine sağlık.Son yaptığın çiçeklerde çok hoş.Bi deneyecem yapımını bakalım başarabilecekmiyim:)Öptüm canım.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Makbule :),
    Bunun yapımı basit ama kristal sayıları falan defterde kaldı..Defter de Birsen Hanım'da.. Onun işi bitince sana anlatırım defterden.. öptüm..

    YanıtlaSil
  7. çok güzller çiçek modellerine bayıldım helede inciler ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler şirineeeem :)

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık.Çok şıklar.Bende yapıyorum.Bloğu ilk açtığımda toplu yayınlamıştım ama fırsat buldukça tek tek yayınlamak istiyorum.Son zamanlarda yaptıklarımı da tek tek yayınlıyorum.İnsanın yaptıklarını da böyle sizlerle paylaşmanın tadı da bir başka oluyor doğrusu.İlgiyle takip edeceğim bende sizi.sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler Mehtap Hanım,
    Ben de takılarımı burda paylaşmayı seviyorum.. Zaman zaman yapılışlarını da yayınlıyorum ve zannedersem epey faydası oluyo (aldığım yorumlardan anladığım kadarıyla) :) .. İlginize çok teşekkürler.. Sevgiler..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails