03 Nisan, 2009

Tel Örme... Hem de Önerisiyle Birlikte...

Bu hafta kursun iptal olmasından dolayı yeni bi teknik edinemedik... Ben de son yaptığımız tel örme tekniğiyle yeni bi kolye yapmak istedim... Kolyeyi yaparken ilk düşündüğüm şeyle en son ortaya çıkan şey arasında ne kadar çok fark oluyo.. Önceden çizsem bile yaparken çok değiştiriyorum.. Neyse aman yaratıcılık ölmesin de :)
Bi de kolyenin tam ortasındaki misina kapamanın görüntüsünden rahatsız olanlara bi öneri; Tam kırmızı yuvarlakla boru boncukların birleştiği yere bakın... Tel sarma aletiyle eşit uzunluklarda yay görünümlü iki tel kıvırın.. Sonra da o ikisi bi güzel misina kapamayı ortadan yok etsinler.. :)

13 yorum:

  1. Sevgili Didem ama sen nerelerdesin kaç gündür? Bakarım bakarım yoksun. Arkadaşım kolyelerini, tellerini, yorumlarını özlettin ama... Ciddiyim Didemcim...Yaptıklarını da satırlarının arasında kendini gösteren cıvıl cıvıl kişiliğini de çok beğeniyorum. Bu teller de çok güzel ki..Tele de benzemiyor gibiler ya. Annecim ne görse "Bu yenir mi?" diye sorardı. E armut dibine düşermiş. Ben de ne görsem bu boncuktan olur mu diye düşünmekteyim? Olur gibi...Sevgiler arkadaşım...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Egdone,
    Yorumunu okuyunca ne kadar mutlu oldum anlatamam :)) .. Bu aralar biraz sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum ve önümüzdeki hafta da ufak bi operasyon geçiricem.. Yani haftaya daha da bi yokum gibi.. İşte kişisel blog olmayınca böle şeylerden bahsetmek istemiyorum ama yaratıcılık öldü zannetmeyin diye açıkladım :) Tellerden kesin sen de denemelisin.. Sonra ister boncuuuuuk ister teeeell allah ne verdiyse :))
    çok öptüüm..

    YanıtlaSil
  3. didemcim yine çok şık olmuş canım.. Ellerine sağlık.. bu arada geçmiş olsun.. operasyon da sıkıntısız geçer umarım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım bayıldım.Ne kadar güzel olmuş.Çok değişik bir stil yaratmışsın.Ankara'daki benim alışveriş yaptığım bu işleri iyi bilen çok özel bir tasarımcı var o da senin blogunun ziyaretcilerinden sana tebriklerini yolluyor.Öpüyorum:))F.B.

    YanıtlaSil
  5. Didemcim geçmiş olsun şimdiden sana. Umarım operasyonun sorunsuz ve çabucak biter de aramıza hemen dönersin. Yorumumum seni mutlu etmesine çok sevindim. Blog dostluğu ayrı bir şey benim için. Tellerin iplerin iğnelerin ayıcıkların kurabiyelerin arasında bir şeyler buluveriyorsun sana yakın gelen... E sonra da insan göremeyince bir kaç gün merak ediyorsun. Yaşasın blog dostlukları diyorummm ve en içten sevgilerimi gönderiyorum. Aman iyi bak kendine...

    YanıtlaSil
  6. Pelincim,
    Beğendiğine çok sevindim.. İşalla dediğin gibi olur.. Öpüyorum.. Döner dönmez küpelerine bakıcam :)

    Egdone,
    Gerçekten blog dostluğu değişik bişi :).. Hele de aynı tarzdaysa bloglar.. Çok teşekkür ediyorum mesajların için.. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

    F.B'ciiiimmm...İstanbul'a gelmeni dört gözle bekliyorum..Hemen pazartesi olsun :))

    YanıtlaSil
  7. didoşşşşşşşşşşşşşşşş yarın ilk işim seni aramak olacak.Çok merak ettim seni
    aslı

    YanıtlaSil
  8. Aaa çok güzel olmuş o renkli topçuklar...ben de bi denesem ?? Var mi ipucu didem?:)
    ellerine saglik

    YanıtlaSil
  9. Aslıııı,
    Bekliyorum :)

    Girls on blog,
    6 ya da 8 numara tığ ile telden yuvarlaklar(ya da istediğin herhangi bi şekil) ör.. Daha sonra istediğin şekle göre ördüğün şekilleri tellerle birbirine tuttur..Umarım ipucum işe yaramıştır :) ..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Merhaba kolyekolik,
    Hepsi gibi bu da cok güzel olmuş ama zor iştir herhalde bu telleri örmek falan.

    bu arada sana blogumda ödülüm var umarım kabul edersin,

    sevgilerimle,
    ebrugzo :)

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkürler ebrugzo.. tel örme insanın biraz parmaklarını acıtan bişi.. ama sonuç güzel :)

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel şeyler yapmışsın canım ya bayıldım.Örgüknit arkadaşım sayesinde buldum senin tanıtımını yapmış bloglara yolculukta...Takipçinim bundan sonra...

    YanıtlaSil
  13. teşekkürler tatesal :) Her zaman bekliyorum :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails