24 Haziran, 2011

Biri Beni Tutsun!

Dün Leicester Square'de gezinirken gözüme göründüler zannettim... Dev vitrinden içeri baktığımda her yer rengarenkti... Nasıl mı? Tabi ki M&M's oyuncakları, magnetleri, bardakları, t-shirtleri ve tabiki tüpleeer dolusu şekerleri sayesinde...
Evet günlerdir beklenen M&M's London açıldı... Benim gibi m&m's tutkunlarının gözünü döndüren 4 katlı mağaza, her yaştan insanı içine alıp suratında kocaman bi gülümsemeyle dışarı çıkarıyor :) Ben de hemen kendime 2 adet m&m's kupası ve 1 torba tüplerden akan m&m's şekerlerinden alıp bu mutluluğu tattım :)
Akşam üzeri Ongun'la buluştuktan sonra hemen bu güzelliği onun da görmesini istedim ve tekrar mağazaya gitme fırsatını yakaladım :) ... Aslında kamp kurup orada mı yaşasam?!?!



Bunlar da kupalarım :))

4 yorum:

  1. Kupalara bayıldım. Keşke buralara da gelse!

    YanıtlaSil
  2. Elifcim; Hayat bu belli mi olur, belki sen buralara gelirsin :)

    YanıtlaSil
  3. Aayyy harika bir yermiş yaaaa çok kıskandııım :)) Kamp kurulmayacak gibi de değil yani :D Canım M&M's çekti yaaa ne zamandır yemediğimi aklıma getirdin . Fıstıklısına bayılırım !

    YanıtlaSil
  4. Junkhead; fıstıklı benim de favorim..orada şimdiye kadar yediklerimin en tazesini yedim :) süperdi.. 3-4 gün o tüplerin altında geçirebilirim :) kıtır kıtır, kaşınana kadar yiyebilirim :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails