02 Mart, 2011

Fırsattan İstifade Etmeye Bayılırız Hepimiz!!!!

Adalet sistemimizin işlevinin ne kadar kötü olduğunu "blogumuza dokunulunca" bir daha görmüş olduk...
Birkaç tanesinin hakından gelemeyince hoooop hepsini kapat, dosya da kapansın... mı acaba?


Bu arada çoğumuz facebookta "Bloguma Dokunma" sayfasının üyesi olduk... Fikirler paylaşılıyor, daha çok konuyla ilgili sinirler boşaltılıyor... Ama beni en çok düşündüren böyle bi durumda bile bazı insanların konuyla alakalı hiçbir yorum ya da herhangi bir bilgi paylaşmadan sayfada "bakın bu da benim blogum" diyerek sayfada bloglarının reklamını yapmaları.......... Offf offf... Biraz kendinize gelin nolur!!! ... 

2 yorum:

  1. hadi yaa.. var mıydı onlardan? ben sadece ilk gün, daha TTnet abonelerinin hattı kesilmemişken "Benimki çalışıyor, sorun yok..:)))" yazan zevzekleri görmüştüm. İçkiye 24 yaş sınırlaması forumlarında da "yaşasın 25 yaşındayım! :))" diyen versiyonları vardı onların. O gülen suratlarını tokat manyağı yapma isteğiyle dolup taşmıştım diye hatırlıyorum!! Neyse, yine sinir katsayım yükseldi bak! Hiç düşmüyor ki bu aralar.. Ne saçma sapan şeyler yahu! Off..

    YanıtlaSil
  2. Gıcık oldum ya..sorma..bunlar "benimki çalışıyo"cular diil.. bildiğin "herkes buradaymış"cılar bence... hani şu "önce sosyalistleri götürdüler, sonra sendikacıları" diye başlayan hikayeyi anlatanlar olucaklar haberleri yok!

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails