30 Aralık, 2010

Tangiller Malikanesi...

Gelen yoğun istek üzerine işte evimiz :) ... Dış cephesi, iç cephesi ve pencereden görünen kilise manzarasıyla :) Toplamda 8 daire var.. İkisi bodrum katta...Bizim dairemiz giriş katta sağda, içeriden ışık gelen daire.. Şimdilik en üstte kattaki İngiliz çiftle tanıştık... Apartmanın içi ev gibi olmasına rağmen insanlarla çok sık karşılaşmıyoruz... Ama bi ses duyunca da "A biri çıkıyo, kapıyı açıp, evden çıkıyomuş gibi yapıp, tanışsak mı acaba" diye çaresizliğe düştüğümüz zamanlar da olmuyo diil :)
Evin içine gelince, dün de söylediğim gibi minik, şirin, ufak bi daire :) Salondaki dolaplarımıza dikkatinizi çekerim :)  Mutfağımız bayaa bomba.. İnce upuuzayıp giden bi mutfak... 2 kişi içeri girince bayaa komik şekillere girebiliyosunuz :) Ama bizim çekirdekliğimiz için yeter şimdilik :) Zaten daha büyüklerini bulmak epey zor.. Londra'daki en zor iş bence ev bulmak, bi de istediğin gibi bi ev bulmak...
Cumbalı penceremizden dışarı baktığımızda ise sıra sıra evlerin olmasını tabiki tercih ederdim :) ama ya yardan ya serden demiş atalarımız... bize de bu kilise çıktı :) Bi de burada emlakçıların bir reklam olayı var... Bence güzel fikir :) Ben sattım, ben kiraladım diye kiralanan evin önüne kocaman ilanlarını koyuyolar... Bizimki de Dexters olarak hala durmakta...
İşte şimdilik böyle... Çıtı pıtı evimiz ve biz buralarda takılıyoruz... Tekrardan takılara dönünce eve daha da bi ısındım :) .. Hatta bu soğuk günde Hamarat Diva'dan öğrendiğim ve daha önce de denediğim, insanın bileklerini ısıtan bu sıcacık mor yün bilekliği yaptım... Rengarenk uçuşan sevgi kelebenklerim nasıl? :))

11 yorum:

  1. Ay ay ay.. Tam bir Dido&Ongun evi olmuş burası.. Çok sıcacık bir şirincik olmuş ablası..:) Güle güle oturun. Bu arada yatak odanızı göremedim sanki.. Hani ev küçük derken?? Hı?? :))

    YanıtlaSil
  2. Beğendin mi gerçekten?:) heyooo :) bakalım gelince de resimdeki gibi olucak mı.. bu arada odayı çekemedim.. daha toplamamıştım resimleri çekerken :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yoruma da ''İmgecim'' diye başlayayım da adet yerini bulsun :)
    Hahahahaha
    Hakikaten tam Didemcim ev çok şirin.
    Mutfak olayı enteresanmış, çok güldüm.
    Bir garip oluyor bu adamların zevki, ev anlayışı :)
    Reklam tabelasını dikmeyi biliyorlar ama ''şu kadara kakaladık'' diye yazmıyorlar üstüne, edepsizler :)))

    YanıtlaSil
  4. ''...Hakikaten tam Didemcim ev çok şirin.'' bu ne ya!!!
    Tam Didoluk olmuş diyecektim ''tam'' la anlatmışım herşeyi.
    Yok ben en iyisi gidip yatayım, gerçekten beynim arızaya bağlamış.
    Te allam yareppim :)))

    YanıtlaSil
  5. S.Ella; AHAHAHAHHAHAHHAHAH... koptum ya akşam akşam yorumlarına.. sana özel "sent etmeden önce oku" butonu hazırlicam :))))

    YanıtlaSil
  6. Eviniz gibi ak-pak sıcacık,takılarınız gibi rengarenk bir yıl dileği ile ..:))

    YanıtlaSil
  7. Vay Britanya guzeli, harika sirin bir ev. Icinde sana dair seyler gormek de pek keyifli. Mutfak insanin aklina seytanca seyler getirse de :) guzel yemeklar yapip, afiyetle yemenizi diliyorum.
    Dexter abinin bu sirincigi size kiralamasina cok memnun oldum :) he bu arada kilise can'i beynine beynine caldi mi :)
    Hasretlen opuyorum!

    YanıtlaSil
  8. Heeey!
    Yeni yil, yeni ev ve hayatinizda bol, saglik, sans, para,ask getirsin size he mi?
    Muaaah!

    YanıtlaSil
  9. Artik yerlesmis oldugunuzu gormek cok guzel...artik ozlem gidermek icin canli baglantilara gecmemiz lazim. gule gule oturun, keyfini surun, bol sarap esliginde:)
    ve tabi yeni yil eskisinden daha guzel olsun...

    YanıtlaSil
  10. dideeem; londraya gelip biraz sizde kalayım mı :)

    YanıtlaSil
  11. Lila; Çook teşekkür ederim.. sana da her zamankinden daha güzel bir yıl diliyorum...

    Ülen Lochischa; İçin fesat kızım senin :))) Aynı dediğin gibi eşyalar gelince insan daha bi neşe doluyomuş :)Biz de ailecenek ailenizin yeni yılını en içte dileklerimiz ilen kutluyoruz.. Gügo valla bu özlemlen internet bağlantıları bilem yetmeyecek.. bir an önce ya siz gelin ya biz gelelim :)) Çoooook öpüyorum ikiniz deee..

    Aylinciiiim; Sen alışkınsın gezmeye.. Hemen ayarla gel!!Hemen.. Hem kolyeler yaparız beraber, hem de burda evler çok loş olduğu için foto çekme sorunu yaşıyorum..bilgilendirirsin beni :))) yeni yılın kutlu, mutlu, muffinler gibi tatlı olsun...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails