19 Ağustos, 2010

İmge Tan Yardım Vakfı!!!

Geçen haftalardan birinde İmge bize bi geldi, bi anda Kızılay geldi zannettim :)
Eli-kolu Hobi Dünyası takı dergileriyle dolu... Hem de Cd'leriyle birlikte... 
Valla çok hora geçtiler, hepsi ayrı ayrı... 
Şimdi beynim durduğu zamanlarda, ya da bi bakiim yav neler vardı dediğim sıralarda açıyorum bi sayfasını, yeni bi teknik öğreniyorum anında.. 
Cd'leri seyretmek -tabiki- görsel ve işitsel olduğundan çok daha anlaşılır.. 
Yani peeeeeek bi mesudum,sormayın yeni dergilerimle...
Aşağıda da o dergilerden birinden öğrendiğim örgü tekniğiyle kahverengi iplerden ve tahta boncuklarımdan bi kolye yaptım...

6 yorum:

  1. didemmcimm ay nefis olmus bu ellerine saglik!Boyunluk kısmı çok orjinal..makreme mi o?? boncuk renkleriyle cok uyumlu super canim.muck:)

    YanıtlaSil
  2. Rengincim; Çooook teşekkürler :) Makreme olup olmadığını bilmiyorum ama "aşk düğümü" demişler kolyeye.. teknik belirtmemişlerdi.. Ben de Cd'den göre göre yaptım..Onlar kristaller ve kocaman bakır bi aparatla ortasını yapmışlardı, ben tahta boncuk serpiştirdim.. Öptüm çok..

    YanıtlaSil
  3. Hahahhaha..:)))

    Çeviriden başımı kaldırıp bakayım bir ne yapmış bizim gelin hatun dedim ki kendi adımı gördüm baş köşede..:) Deli miyim neyim, çok eğlendim ayol!! :)

    Sen böyle döktürdükten sonra biz de elimizden geldiğince Kızılay misyonumuzu sürdürürüz evellallah Dido'cum.. Güle güle kullan hepsini..:)

    Öpüldün.

    YanıtlaSil
  4. Ahaahha.. şaşırtırım ben böle adamı :))) .. bir nebze de olsun eğlendirebildiysem ne mutlu bana :) .. sorma..acaip sardırdım ben bu dergilere.. çok yararlı oldu bünyem açısından.. vitamin gibi yararlanıyorum hergün :)

    YanıtlaSil
  5. ders almak istiyorum. hevesliyim gencim, umutluyum :D:D:D:D

    YanıtlaSil
  6. hahahah.. Damlom, her türlü ders verilir,kolye teknikleri dersi, direksiyon dersi, hayat dersi.. :)))) istediğin ders olsun..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails