31 Mart, 2010

Hala 2 Kişiliğiz Onguncum ;)


Çok güzel bi 2 aydı... Hayatımda hiç yaşamadığım değişik duyguları hormonlarımın da sayesinde yoğun bi şekilde yaşamaya başlamıştım... Ama bu mutluluğumu blogumda paylaşmak için elim nedense bir türlü klavyenin tuşlarına gitmedi... İstediğim cümleleri kuramadım... Kurduklarımı beğenmedim.. Olmadı... Meğerse daha zamanı diilmiş, daha gelmek istememiş... Ben herşey güzel gidiyo diyo düşünürken o çoktan vazgeçmiş... 
Cuma gecesi muhteşem insan, doktorum Sühendan Türkmen'le 
uzuuuun ve çok zorlu bi gece yaşadık... Onun inanılmaz desteğiyle bu zorlu süreci atlattım...
İyileşiyorum şimdi... 

SEVDİKLERİNİZ böyle günlerde sizi en çok ayakta tutan şey tabiki ... 
Ne çok mutlu ettiniz beni...
Yanımda olarak, telefon açarak, eve gelerek, hediyeler göndererek...
Desteğiniz inanılmazdı... 

Günden güne herşey daha iyiye gidicek... düzelicek... 


oldu, bitti... başa geldi, sonuna kadar çekildi... 
Artık kalınan yerden devam etme zamanı...

İşte yaklaşık 2 aydır kafamı toplayamamamın, yeni işler yapamamamın sebebi buydu... Bundan sonra biran önce toparlanıp işe koyulucam... Buraya da dönücem... Görüşmek üzere...

15 yorum:

  1. Zamanı değilmiş, daha gelmek istememiş..
    Ne güzle demişsin. Gelecek nasılsa..
    Emin ol, hayırlısı, olması gereken budur.
    Geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun, bütün acılar, sıkıntılar göz açıp kapayana kadar geçmiş olsun ..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Didoşcum, satırların beni çok duygulandırdı. Ama görüyorum ki kendini toparlamaya başlamışsın, bu da elbette ki beni sevindirdi. Anneciğin babacığın kimbilir nasıl bakıyorlardır sana. Hazır bulmuşken bir güzel şımar, naz yap. Çünkü 3 kişi olduğunuzda kimse sana bakmayacak ona göre. Canım, çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak, bol bol takı yap, çünkü 3 kişi olunca onlari yapmaya da vakit bulamayacaksın. Hepinizi çoook öpüyorum. YU

    YanıtlaSil
  4. Canımcım dağıttın beni..

    Ama aslında dönüşünün muhteşem olacağını da gösteren süper bir yazı olmuş.. Ellerine sağlık..

    Ayrıca siz ikiniz çok iyi olun yeter, gerisini bir şekilde halledersiniz zaten..

    Öptüm çok..

    YanıtlaSil
  5. canım canım benim... ben de aynı şeyi düşünmüştüm, yazmadı bloga ama demiştim. didemcim, her işte bir hayır vardır derler ya özellikle ben buna öyle çok inanıyorum ki, neyse arayamamıştım ben de, ama konusuruz uzun uzun.
    nazonun da dediği gibi, zamanı değilmiş ama gelecek nasılsa...
    seni seviyoruz. öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Nazocum; Çok teşekkürler.. Çok haklısın, hayırlı diilmiş.. Herşey daha iyi olucak umarım..

    Haydins; Teşekkür ediyorum.. Zaman çok önemli gerçekten..

    Yıldız Teyzecim; Toparlanmak gerekiyo.. Annem, babam, Ongun evde çok güzel baktılar.. Kendime geliyorum :) Takılar beni bekliyo..

    İmgoş; Cuma gece yeterince dağıttım sizi zaten :) ..Sana da İhsan'a da çok teşekkürler tekrardan, o saate kadar beklediniz.. Öpüyorum..

    Gizmo; Öyle dicez artık.. Biraz zamana ihtiyaç var..Ondan sonra herşey yoluna giricek :).. Konuşuruz..Öptüm çok..

    YanıtlaSil
  7. Didemcim tesadüfen gördüm yazını. Geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır. Biliyorum nekadar teselli yazıları da yazsak yaşayan bilir. Hayat o kadar kısa ki hiçbir şey için kendini üzmeye değmez. Zaman herşeyin ilacıdır. Ama yinede bir tarihde 3 kişi olacağınıza yürekten inanıyorum.
    Çok çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Didemciğim...Yazını okudum ve çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun canım.İnşallah herşey gönlünce olur.

    YanıtlaSil
  9. canım arkadaşım
    hayatla ilgili yaşadığım her farklı olayda benimleydin bense senin yanında olmam gereken bi dönemde senin yanında olamadım yine mesafeler... ama bilki ankara bi grup insan bu iki ayda ve bundan sonra olacak olan 9 aylarda yine seninle olacak mesafelere inat... seni çok seviyoruz
    aslı

    YanıtlaSil
  10. Amaaaaaan be Didoşum,salon camının önüne doğru yürü,orkidelerinin,menekşelerinin arasından dışarıya bak.....Bak gördün mü ne güzel çiçekler,kuşlar,çimler,ağaçlar.....Seni bekleyen önünde ne güzel bir bahar ardından da bir yaz var....Gerisini düşünme,herşey çok güzel olacak.... Sevgiyle kal.:)))F.B.

    YanıtlaSil
  11. Aysun Hanım; Çok teşekkürler.. Artık yavaş yavaş normale dönüyo herşey.. zamanla tabi :) .. umarım dilediğiniz gibi olur.. ben de öptüm çook..

    Makbulecim; Çok teşekkürler dileğin için.. Olacağı varmış artık ne diyelim... Öpüyorum..

    Aslucanııım; Mesafelerin ne önemi var.. Düşünmeniz bile yetti benim için.. Hala yemeye kıyamıyorum çikolatalarımı :) Ben de sizleri çooook seviyorum..

    Anneciiiim; Ananemden öğrendim menekşenin sulanma stilini :) tabağına su koyuyomuşuz, toprağına diil :) .. Pek bi pastoral yorum yazmışsın :) Dediğin herşeyi yapıcam, her zaman olduğu gibi ;) ..

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar sizi tanımak bu güne kısmetmiş herşeyde vardır bir hayır diye düşünüyorum bu gün buraya demekki size geçmişler olsun Allah sağlık ve sıhhatinizin devamını nasip etsin demek için gelmişim:)) Hayatın her evresi size sağlık, mutluluk ve şans getirsin inş...

    Ayrıca geçtiğimiz aralık ayında yapılan buluşmaya katılmak istemiş ancak talihsiz bir sebep ile katılamamıştınız(Allahtan rahmetler dilerim eşinizin dedesine) fakat dilerim 2 Mayısta yapacağımız buluşmamıza katılabilirsiniz zira ikincisine gelmeyi arzu etmiştiniz o zaman:) eğer katılırsanız sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  13. Benhurum; Ne güzel dileklerde bulunmuşsun..Çok mutlu ettin beni..Ben de seni tanıdığıma çok sevindim..2 Mayıstaki görüşmeden haberim yoktu.. Bi işim çıkmazsa gelmek isterim.. Umarım görüşürüz.. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  14. canım didemciğim ne olduğunu çok anlayamamış olmama rağmen bir 3. kişi beklentisi var ve bu sefer olmamış gibi yorumladım...Didemim rabbim hayırlıysa versin...rabbim çaresiz det vermesin ben eşimde onu yaşadım ..bir insanın kurtuluşu olmadığını bile bile yüzüne bakıp ona moral vermekten daha zor bir şey yok..her şeyi içinde yaşamak çok zor... rabbim gönlünden geçeni görsün,mutlaka görüyor da.. hakkında hayırlısını versin.. sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Sibelcim; Çoook teşekkürler desteğin için..2,5 aylık hamileydim, geçen hafta malesef o sonlandı.. artık hayırlısı olsun demekten başka yapıcak bişi yok..Çok doğru söylüyorsun, çaresiz şeyler en kötüsü..Çok şükür bizimki öyle bir durum değildi.. Bizim böyle bir deneyim yaşamamız gerekiyormuş, yaşadık.. İşalla bir daha olmaz diyelim.. Öpüyorum..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails