07 Şubat, 2010

The Others?!?!!! ...

Aaaaaaaaaahhh..Aaaaaaaaaaaaaaaaahhh.. 
Normal hayata dönmem için normal bi yazı olması lazım.. Çetrefilli falan olmaz!!! Kendime gelmem lazım... Hayatın normal şekliyle aktığına tekrar alışmam lazım... Cam boncuklarıma dokunup, sevimli peçeteliklerimi son sürat yapmaya devam etmem lazım kiiiiii;
Cumartesi günü DOT'da seyrettiğim "Shopping and F***ing" i hazmedebiliyiiim...
Tiyatroda gelinebilicek son noktadır bu oyun zannımca... Şok içinde, gerilim içinde, gerilmekten kahkaha atar biçimde seyrettiğim bir oyundur kendisi... Tebrik etmek lazımdır oyuncuların teker teker hepsini bu engin cesarete sahip oldukları için... Nokta!
Ben bu karman çormanlıkla, bu karışmışlıkla en iyisi kendi dünyama döniim, bugünlerde peçetelik siparişlerimden başımı kaldıramadığımı söyliyim, o sebepten pek kolye yapamadığımı ama aklımın bi köşesinde de bu son yaptığım cam boncuklarımı nasıl kullansam diye düşünüp durduğumu belirtiyim... 


6 yorum:

  1. maşallah bayağı ilerletmişsin canım boncuklar şeker gibi olmuşlar .bakalım ne cicilere dönüşecekler.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sibelcim; Çooook teşekkürler.. Biraz daha geliştirirsem çok daha iyi olucak.. Ben de merak ediyorum nasıl yapıcağıma, şimdilik hiç bi fikrim yok :) .. öpüyorum ben de..

    YanıtlaSil
  3. boncuklarınızda sizin gibi çok tatlı didem hanım:)))
    aslı

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Aslı Hanım :)))

    YanıtlaSil
  5. Didoşcum yeni sayfa düzenin çok güzel olmuş, ama biz yaşlıları da düşünün böyle değişiklikleri pat diye yapmayın. İki saattir yorumu nereye yazacağımı bulamadım. Neyse sonunda becerdim herhalde.
    Kolyelerimi çok severek kullanıyorum. Herkes çok beğeniyor. Ben siyah hastası olduğum için kıyafete renk veriyorlar. Ellerine sağlık. Cam boncukların harika olmuş. Neler yapacaksın merakla bekliyorum.
    Çooook öpüyorum. YU

    YanıtlaSil
  6. Y.U'cum.. Tüh, iiiiyice yaşlandın o zaman sen :)))yorumlar orada duruyo :))) Çok mutlu oldum kolyelere, herkesin beğenmesine de çok sevindim :) öpüyorum koooocaman..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails