08 Aralık, 2009

İlk Cam Kolye Heyecanı :)

Öle bi 2 hafta geçirdim ki yani anlatsam önünüzü bile göremezsiniz :) .. Mutlu mesut çıktığımız 10 günlük bayram tatilimizin ilk günü ben Lizbon'da yatak döşek hastalanınca, 3. gün apar topar ilk uçakla döndük İstanbul'a... Hayatımdaki sayılı hastalanmalarımdan biridir bu... Bi ateş hiç mi düşmez?? Yarım saatçik bile... Düşmedi... 5 kiloya yakın buz, cayırdak vücudum tarafından eritildi... Ama bana mısın demedi... Ateş düşmedi..Tam 3 gün HİÇ!!!... Zatüre başlangıcı, üşütme ortası, yamulma sonu derken 10 gün salladı attı beni yatağa bu şey...
İlk defa bugün dışarı çıkmanın ve cam kursuna kaldığım yerden devam etmenin sevinciyle eve gelince aşağıda görmüş olduğunuz kolyeyi yaptım... Ortadaki camımız kahverengi, sarı ve turuncu renklerden oluşmakta... Yanlarındaki tahta boncuklar ise yine turuncu ve sarı (Sanki resimde renkler çok net diilmiş gibi geldiği için yazdım böle... Belki de heyecan yapmışımdır :) )... İlk cam kolyem hayırlı uğurlu olsuuuun :)

4 yorum:

  1. Didemcim geçmiş olsun.hakikaten hayal kırıklığı olmuş.İlk boncuğunuda kutlarım.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler Sibel'cim.. Aynen dediğin gibi tam bi hayal kırıklığı ama neyse ki iyileştim..Artık ona seviniyorum :)

    YanıtlaSil
  3. gecmis olsun cok...iyi olmna sevindim.Cam isi zevkliye benzyior:)eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. Girls-on-blog çok teşekkür ederim.. İnanılmaz zevkli cam işi, sana da tavsiye ediyorum..Eminim süper şeyler çıkar senden de :).. öpüyorum..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails