02 Kasım, 2009

Rengarenk Organze İplerle Örülü Kolye

Ongun'un tatilini 5 güne çıkartmasıyla çok güzel programlar yaptık.. Uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla görüşüp, bir günü de -havanın muhteşemliğini !!!?!!?! de fırsat bilip- kendimize ayırdık.. Öğlen ikide oturup gece ikiye kadar süper filmler ve BBC belgeselleri(ki gerçekten çok keyifliler, özellikle "planet earth" serisi) seyredip bi de üzerine artık kabak tadı vermiş olan LOST'un 5. sezonunu bitirdik... Çok merak ediyorum şu dizinin sonu nasıl biticek.. En son Jack'in "herşey Kate içindi " temalı konuşmasından sonra iiiiice böööö geldi ama du bakalım...
Tabi bu tatil nimetinin bir de külfeti vardı :)) Saolsun bir bilgisayar canavarı olan eşim bana bir an olsun koltuğu kaptırmadı.. Ben de dolayısıyla taaaaa ne kadar zaman önce yaptığım kolyeyi ancak bugüne yayınlama fırsatına nail oldum.. Yine "organze iplerle" çeşni katılmış bi serbest kolye :)

5 yorum:

  1. nail oldum hehe lafa bak yerim seni, emeğine sağlık cicim

    YanıtlaSil
  2. Lost baygınlığına en iyi ilaç flash forward. Kesinlikle tavsiye ederim.Yakında dizimax da da başlıycak zannedersem,indirede bilirsiniz çok iyi bence. Buarada kolye süper olmuş,baaaayıldım:))

    YanıtlaSil
  3. Ediciiimm,
    Ayrıntıların adamıyım ben :) Bulur çıkarırım o lafları..Saol bebeeemm..

    Elif Hanımcım,
    Evhanımlarının vazgeçilmez üyesi :)) Şekerim bizim kocamız bize en ekonomik paketi uygun bulduğundan yok bizde dizimax falan :) Çok mu beğendin bakiim sen bu kolyeyi.. Sarp'ı ıssır!!!

    YanıtlaSil
  4. çok şık olmuş .Aynı koliklik bendede var bide benimkilere bak.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Sibel,
    Seninkilere de baktım ve gerçekten çooook beğendim.. Tüm güzel yorumların için çok teşekkürler.. Bundan sonra senin blogunun da takipçisiyim.. Hepsi birbirinden zarif... Sevgiler :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails