07 Ekim, 2009

Cam Boncuklarımla Ben Mutluyuz :) ...

Hani size demiştim ya Salı akşamı anlatırım diye... 1 gün rötarlı olarak hemen konuya giriyorum.. CAM BONCUK KURSUNA BAŞLADIIIIIIIIMM :)) Offf... İnanılmaz heyecanlı, inanılmaz zevkli... Sevgili Gaye Döşer'le tanışmam uzmantv.com sayesinde oldu.. Tamamen bi tesadüf... Sonra takı tasarımı için Gaye Hocamın internet sitesini araştırıken bi anda cam boncuk kurslarıyla karşılaştım.. Rengarenk, pırıl pırıl biiiiiii sürü cam boncuk... Nasıl olsa artık düşe kalka kolyeler, takılar yapıyorum.. Neden şimdi cama başlamiim dedim kendi kendime ve hemen kayıt oldum kursa... Süper bi deneyimdi.. Bundan sonra her Salı atölyedeyim :) 4000 gözle de bekliyorum zaten...

12 yorum:

  1. Merhabaaaaaaa!Sonunda kolyekoliğe kavuştum ne mutlu bana:))Aman efendim ben görmeyeli ne kadar radikal değişimler olmuş kolyekoliğin sayfasında...Fonundan tutunda tarzına kadar.Didemcim yeni kursunda başarılar diliyorum.Tam sana göre cıvıl cıvıl bir tarz.Son yaptığın kolyeler de çok güzel ellerine sağlık.Öpüyorum.F.B.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok güzel şıkır şıkr bu boncuklar yaptıklarınızı görürüz inşallah

    YanıtlaSil
  3. selam günaydınn ne güzel boncuklar bunlarrr bayıldım yeni kursun hayırlı olsun canım sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. F.B'cim;
    Heeeeey demek istiyorum sana anneeee... :) O kadar uzun zaman uzak kaldın ki net aleminden kolyekoliği de kaçırdın tabe :) ... Ama dönüşünün mutteşem olucağına eminim :)

    İçimdeki yolculuk;
    Umarım ben de bi kaç hafta sonra böle cicili bicili rengarenk boncuklar yapabilirim :)

    Şirinem;
    Sana da günaydıııın :) Ben de bayıldım onlara.. renklerine.. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Didoşcum,
    Ben de epeydir bakamadim sayfana. Aslında haberlerini annenden hep alıyorum. Yurtdışı seyahatiniz çok güzel geçmiş. Ongun'un göz meselesine üzüldüm, Allahtan tam zamanında kontrole gitmişsiniz. Geçmiş olsun. Resimlerini koyduğun cam boncuklar tam yemelik. Eserlerini biz de merakla bekliyoruz.
    Son yaptığın takılar da muhteşem.
    Öpüyorum, Y.U.

    YanıtlaSil
  6. Canım ya satışın bol olsun Gizoşumuda yarı akrabası sayılırsın şeker öperim çok

    YanıtlaSil
  7. Y.U'cum;
    Ben de diyodum nerdu bu diye.. Annem kayboldu arkasından sen.. Biraz heyecanlı günler atlattık ama geçti bitti... Cam boncuklarımı da bekleyin bakalım, neler çıkıcak :)

    Stil Direktörü;
    Çok teşekkürler.. Sayfanda desteğini de gördüm :) .. yaşasın blog gücü :)

    YanıtlaSil
  8. Ne demek canım her zaman öperim çokca!

    YanıtlaSil
  9. Yeni Kursun hayırlı uğurlu olsun. Heyecanını görünce çok sevindim. Yaptığın boncukları da sonra görürüz artık.
    Bu arada nihayet Yasemin Hoca takılarımızı Çengelköydeki İsmek Kursuna bırakmış. Ben kendiminkini aldım. Seninki de orada belki oradan daha kolay alırsın diye almadım. Ama istersen yine alırım. Nasıl olsa Perşembe Cuma öğleden sonraları ordayım. Yine haberleşiriz.
    Sevgiler:))
    Aysun

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim Aysun Hanım..bakalım siz neler yapıcaksınız yeni kursta :).. Çok sevindim takılarımıza kavuştuğumuza.. en kısa zamanda gidicem.. öpüyorum..

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Didem, yenilik var ha...Kıskandım ama ben seni:((Değil yenilik yapmak eski yaptıklarıma bile ele atacak vakit bulamamaktayım. Neyse sana yeni cam boncuk kursunda başarılar ve keyifli günler dilerim. Paylaş ama yaptıklarını olmaz mı? Öperim...

    YanıtlaSil
  12. Oh bee sonunda bi ses çıktı Neslin'cimden :)) ... Valla çooook yoğun olduğunu biliyorum ama yaptıklarını da özlemiyor diilim.. Cam boncuk olayı tahminimden zor çıktı ama başarıcam.. YAptıklarımı da kolyeye dönüştürdüğümde hemen burda yayınlicam :) Ben de öptüm çok..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails