28 Eylül, 2009

Kuartz Kolye - Retina - Tatil Üçgeni


Yahu şöle normal insanlar gibi biz de gitsek gezsek gelsek, sonra da ohhh diyip otursak dinlensek.. Yok olmaz! .. Anlatıyorum.. Gezimiz süper geçti.... Amsterdaaaaam Brükseeeell..Valla ben yaşarım gayetten de güsel oralarda... Bi kere tatlıları, yemekleri yeter yahu :)) .. Her bi nimetinden faydalandık valla oraların.. En sonunda free shopları da sömürdükten sonraaa yurda ayak bastık..
Neyse efendicüüüm, döndükten sonra ohhh dinlenelim biraz derken Ongun cumartesi göz doktoru randevum var dedi.. ölesine kontrol.. iyi haydi gidelim falan..neyse ctesi oldu gittiiik.. doktor bakarken bakarken demez mi gözünde delik var diye... retinada.. offf ..bi anda Ongun'un bet beniz gitti.. ben böle cool olmaya çalışıyorum falan.. refakatçi olarak dik durup her olumsuzluğu pozitif gösterme telaşı... doktor demez mi hemen operasyon yapmam lazım yırtılmadan.. nası yani???şimdi mi??? şimdi şimdi.. çabuk dedi..biz hönk diye kaldık tabi.. neyse.. ben onguncum korkma bişi yok.. hemen hallosun kurtul dedim.. yazık o da benden gaz bekliyomuş.. bi anda küçük bi operasyon geçirdi pötürgecim ve yamadılar deliği.... şimdi iyi.. ama korkuttu bizi işte... bizim bitanecik babamdan kötü bir retina tecrübemiz vardır da..
Siz siz olun 6 ayda bir göz doktoru kontrolüne gidin.. bu aralar çok sık duymaya başladık bu retina olayını..
Tabi hafta sonu leyla geçti bize biraz.. Ben de biraz enerji alıyım bari diye çook önceden Tavuk Pazarı'ndan aldığım doğal kuartz taşından ve gümüş toplardan bu kolyeyi yaptım.. Taşlar ölesine güzel ki çok fazla abartmaya gerek yok diyip, aralarına gümüş toplarımı serpiştirdim ve bu düz dizim kolyeyi yaptım..

2 yorum:

  1. ay inanmıyorum gecmiş olsunnn onguna da gecmiş olsun dileklerimi ilet lütfen didemcim, benim de gecen ay korneam çizilmiş neyse 1 aylık göz damlalarıyla vs iyileştik.. ama gercekten dikkat etmek lazımmm

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler gizmo.. sana da çok geçmiş olsun.. bi daha hiçbirimiz karşılaşmayalım böle şeylerle işalla..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails