06 Ağustos, 2009

Bir Fular Kolye Masalı..

Geçenlerde bi memleket özlemi, bi anne-baba özlemi, bi Ömür Teyze'nin Serdar'ının düğünü derken kendimi Ankara'da buldum.. Gitmişken Aslıhan'cııımın daha 1-2 haftadır dünyamızda olan Defne'sini de görmemek olmazdı.. Biz böle programlar arasında ordan oraya sürüklenirken annemden bi öneri geldi.. "Didemciiim İzmir Caddesi'nde babanla bi yer bulduk.. Çok güzel malzemeler satılıyo.. Seni mutlaka oraya götürüces"...
Neeeee malzeme miiiiiiii!!?!..Tabikiiiiiii... Hemen bir gün ayarlandı ve dooooğğruca İzmir Cad. Sümer 1 Sok. 8/1 Tanser Bijuteri adresindeki mallara el konuldu.. Tanser Bijuteri büyük bi dükkan... Dükkan sahibi Tanser Bey de işini gerçekten severek yapan, takı konusuna gönül vermiş birisi.. Sadece kaliteli malzeme satmakla kalmıyo çok da güzel takı fikirleri veriyo.. Bu arada takı yapmakla pek bi alakanız yoksa uygun fiyatlara çok orjinal ve tabiki de güzel kolyeler de alabilirsiniz.. Buradan Ankara'lı takı severlere duyurulur.. Bence bu adresi bigün ziyaret etmekte fayda var..
Ve tabikiiiiiii benim oradan aldığım malzemelerle yapığım kolye.. İşte burdaaaaa:

Resimden de gördüğünüz üzere bu bi Fular Kolye ... Kullanımı hem şık hem kolay.. Arkasına kapatma yapmıyorum herkes istediği ölçüde arka kısmını bağlayarak kullanabilsin diye... Bence gayet otantik de oldu... E o zaman yemeyelim de yanında mı yatalım :)?!? (Bu arada benden size bi öneri: Böle otantik botantik şeyler yaparken bi maziye gidip Tuluyhan Uğurlu-İstanbul Kanatlarımın Altında film müziği Cdsini dinlerseniz bayaaa bi gaza geliyosunuz :) .. )


Yoğun bi koşturmacanın sonunda -yine her zaman olduğu gibi- yine Ankara bana çooooook iyi geldi :) .. Onguncuuum nolurdu birazcık Ankara'yı sevseydin de belki de .....................

9 yorum:

  1. çok hoş olmuş, renge bayıldım zaten benim aklımda da ipek fularla bi sürü şey yapmak var didemcim, umarım sonbaharada artık...
    ve ankara ile ilgili düşüncelerine %100 katılıyorum ahh 1 yıl içinde bir istanbullu olmak bekliyor beni ama hiç istemiyorum hiçç :)

    YanıtlaSil
  2. O zaman Gizmo buraya gelince beraber Ankara anılarını paylaşarak acımızı bir nebze olsun dindirebiliris :) bak eylülde burda big chefs bile açılıyo diye kendimi mutlandırmaya çalışıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  3. ah ongun keşke Ankara'yı birazcık sevseydin de didoş yine bzimle olsaydı
    aslı

    YanıtlaSil
  4. Dido süper bir kolye olmuş valla.. ellerine sağlık..Ama Ongun Ankara'yı sevmesin yaa, iyiyiz böyle işte..:) Öptüm..

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim İmgoş.. Hazır big chefs de buraya geliyoken ne gerek var Ankaraya diyosun yani :))

    YanıtlaSil
  6. Didem bu fular kolye çok güzel olmuş, kıskandım valla. Malzemelerinde çok zevkli, tasarımında çok harika ellerine sağlık:))
    Keşke takı kursunda olsaydık Yasemin hn.da bayılırdı.

    YanıtlaSil
  7. Çoook teşekkürler:))... Bence de bizim hoca beğenirdi :) gurur duyardı bizimle.. nerelerden nerelere :)..

    YanıtlaSil
  8. Harika olmuş.ellerine sağlık didemciğim.Bende genelde malzemelerimi tanser bujiteriden alıyorum.gerçekten çok yardımcı oluyorlar.Tanser in karşısında doğal taş satan, takı malzemeleri satan bi dükkan daha var.Bana güven vermediler açıkcası.bilmiyorum dikkatini çekti mi?

    YanıtlaSil
  9. Mehtap,
    Öncelikle çok teşekkürler beğenin için :) .. O karşıdaki dükkanı gördüm ama içeri girmedim.O yüzden bi yorum yapamicam :). Ama Tanser'den aldığım kapamalar olsun, ara aparatlar olsun çok kaliteli çıktılar.O yüzden tekrar uğricam. Sevgiler

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails