10 Temmuz, 2009

Tatil Dönüşü Rehaveti Kolyesi

Bir önceki yazımda sözünü ettiğim 1 haftalık mutteşem tatilimizden döndük.. Buradan Kemer Amara Wing Resort'u görmüş geçirmiş heeeeeeeerkese tavsiye ederim.. Herşey dahil tatiller sevenler için süper bi yerdi... Biz iki sevgi kelepeeee Amara'nın altını üstüne getirdik.. Hani şu bütün animatörlerin tanıdığı, her aktivitede yer alan, her türlü havuz oyunudur, darttır, vesairedire katılan hevesli bir çift vardır ya..İşte bu sefer o çift bizdik :) .. Ama çok eğlenceliymiş ya .. Hatta işin mücüğünü çıkartıp 17 kişiyi eleyerek (ki bu kişilerin arasında Hans kıvamında bir Alman, Dimitri boyutlarında bir Rus, Stefan ölçülerinde bir Kazak bilem vardı ki isimlerinden heyulalıklarını siz tahmin edin) Dart Turnuvasında Altın Madalya kazandım :)))))) (Sanki hala hevesim geçmemiş gibi mi ney)..
Neyse efendim yedik içtik eğlendik.. Sonunda köyümüze geri döndük ve aşağıdaki pamuk şekeri renklerindeki kristallerden ve kırıkımsı beyazımsı incilerden bu zincir çivileme kolyemizi ve yanındaki zarif küpelerimizi bitirdik ...

4 yorum:

  1. Merhabalaaaar!!!Görüyorsun ya haber alır almaz hemen oracıkta ben de beliriverdim.Çünkü bunca zaman yorum yazamamak beni bayağı bir bunalıma sokmuştu!Dilim şey pardon elim şişmişti!OOOh dünya varmış şimdi bayağı rahatladım:))))Gelelim fasülyenin faydalarına...Kolyen de çok güzel olmuş(her zamanki gibi)Bu rehavet kolyesiyse rehavetten çıkmış halinin kolyesi kimbilir nasıl olur?Ellerine sağlık öpüyorum.F.B.

    YanıtlaSil
  2. Aman F.B'cim.. seni rahatlattığıma çok sevindim :) .. yavaş yavaş kolyedir, bileziktir, küpedir başlıyorum :) bu kadar rehavete kapılmamak lazım di mi? :)

    YanıtlaSil
  3. Didemcim ben de tatilden döndüm. Gelince gene işe güce dolandım. Kolyen de pek bi güzelmiş. Yanaklarından öperim.

    YanıtlaSil
  4. Egdone nerelerdesiiin :) .. Artık hepimiz döndüğümüze göre takılara devam..öptüm ben de çok..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails