27 Nisan, 2009

Ben Geldiiiiiiim...

Uzuuuuuuun bir aradan sonra yeniden herkese merhaba... Artık daha iyiyim ve bir takı neferi olarak kursuma, sağlığıma kavuşur kavuşmaz bugün yeniden başladım... Geçen hafta ben yokken yaptıkları Şövalye Yüzüğü bugün bi fırsatını bulup hemen yaptım... Pırıl pırıl parlayan çek kristalleriyle bu yüzük galiba çok yakında birine hediye olarak gidicek :) ..

16 yorum:

  1. Didem
    Canımcım hoş geldin nasılsın iyi misin iyileştin mi? Bak merakla bekledim seni.Ne güzel oldu geldiğin. Didemcim ben sen yokken etsy de dükkan açtım bloguma girince göreceksin bir bak bakalım fikrini söyle. Tekrar hoşgeldin. Bak ben seni özledim. Çok da sevindim geldiğine. Öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  2. Çook teşekkür ederim Egdoneee :) İyileşiyorum yavaş yavaş.. yakında zımba gibi olucam :)))
    Hemen baktım etsy'ye .. süper olmuş.. uzuuun uzun da anlatmışsın.. umarım en kısa zamanda satılırlar.. benim de şu an satışlar iyi gidiyo .. hobin sayesinde para kazanmak kadar güzel bişi yok :) .. öpüyorum ben de..

    YanıtlaSil
  3. Didem senin var mı etsy shopun hani nerde söyle de heartlıyım seni:))

    YanıtlaSil
  4. benim yok daha.. olursa hemen haber veririm zaten.. :)

    YanıtlaSil
  5. eline sağlık arkadasım çok güzel olmuş renkleride harikaa...

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler jeliii :)

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldin Didoşcum. Takılara başladığına göre keyfin yerine geldi. Tekrar geçmiş olsun.
    Bu arada yüzük çok güzel olmuş. FB'nin ellerine çok yakışır. Benden söylemesi.
    Öpüyorum
    YU

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler Yıldız Teyzee.. Sonunda iyileşiyorum :) .. FB bi tane yüzük kaptı zaten :) Size de süprizler var.. Çok heyecanlı :)

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar Didoşcum.Sen benden daha çabuk toparlanmışsın.Hastalık senin hastalığındı ama ben senden daha çok etkilendim ki daha bugün yazabiliyorum.Herneyse hepimize geçmiş olsun. Yüzüğün de pek bir hoş olmuş.Ne yani bir tane yüzük aldık diye ömür boyu onu mu takacağız?YU da olmasa beni düşünen yok!!!Öpüldünüz:)))F.B.

    YanıtlaSil
  10. :))) F.B'cim seni düşünmez olur muyum hiç.. Her an aklımdasın :)))) .. Sen de öpüldün :)

    YanıtlaSil
  11. Aaaaa, harikaaa. Rahatsızlığın olunca ben Ankara'ya birşeyler yollayabileceğini düşünmemiştim doğrusu. FB'cim malları önce ben göreyim olur mu?

    YanıtlaSil
  12. çok şükür canım sağlıklı yaşamına dönüp tekrar güzel tasarımlar yapman beni çok mutlu etti,ikimizede nazar değdi,bu son olsun inşallah..19 mayısta görüşücez inşallah ama mıncıklıcam ona göre:))

    YanıtlaSil
  13. Valla artık hastalanmayalım.. diilse babam ve Ongun bizi yakında değiştiricek :)))) 19 Mayıs'tan daha da önce gelicez hatta.. dondurmalı künefemi istiyoruuuuuumm :) ..öptüm anneeeee..

    YanıtlaSil
  14. canım bloğunda ürünlerinde çok güzelmiş ellerine sağlık kirpi yüzüklere bayıldım çok güzel sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkürler stylish :).. Ben de Adanalı sayılırım.. eşim adanalı benim de :)..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails