03 Mart, 2009

Mim..Mum..Müm..

Aslında sesibere az önce "yarın temizlikten sonra" demiştim...ama şöle baktım bi etrafa, o kadar da vahim durumda diildi ev.. zaten düzenliyimdir ben :))) 
Mim olayını başka bloglarda görmüştüm..Daha önce Egdone bana I love your blog demişti..Bugün de Sesiber evinde sevdiğin köşeleri paylaş bakalım diye mimledi beni..Aslındaaaaa bizim kolyekolik konseptine aykırı ama sizi kırıcağıma konsepti kırarım daha iyi :) .. 
İşte bizim evin en sevdiğim köşeleri; oturma odasında zaman zaman dışarıdaki ağaçları ve sitenin çılgın kedilerini seyrettiğim, zaman zaman onguncuğumun bestelerini dinlediğim pembe koltuğum...bazen sadece yakıp yanında hiçbişey yapmadan oturduğum insana dinginlik veren köşe lambamızla, çok severek Ankara'dan annemle aldığım mumlarımızla ve vazgeçemediğimiz televizyonumuzla salonumuz... yazın harika kahvaltılar yaptığımız, gelen geçeni seyrettiğimiz, çiçeklerimizin katkısıyla hergün daha da güzelleşen (o nasıl oluyosa :) .. ) balkonumuz.. ve hiç bi zaman peşini bırakmicaam yatağım..naaaapiim uykuyu seviyorum..


Veeeee tabiii kiiiiiiiii o eeeeeeeeeeeeen sevdiğim köşe ...Hiç bi zaman dağınıklığı gözüme çarpmaz..Her zaman severim onu ben :)))  


E naapçam şimdi?? Ben de mi mimlicem???!? Tamam..Sıra sizde ; 

11 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim:)
    Ben de bu mim olayını çok sevmiyorum aslında ama bu konu güzeldi. Görsel mimleri yazmak ta izlemek te daha çekici.
    Eviniz çok iç açıcı ama en çok masayı sevdim. Üstten sarkan süslere, takılara, incik cıncığa bayıldım. Tasarımcının masası, odası hiçbir zaman derli-toplu olmaz. Olunca rahatsız olur hatta. Bugün birşey yapmadım diye... Ben seviyorum bu tür dağınıklığı.
    Sevgiler, mutlu günler...

    YanıtlaSil
  2. Bu mim olayı daha fazla blog öğrenmenize yardımcı oluyo..Bi değişiklik oldu benim için de..farklı bişiler eklemiş oldum bloguma..
    Yorumunuz için teşekkürler..Ben de bundan sonra sizin blogu takipte olucam :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Evinin fotoğraflarına bayıldım. Çok zevkli döşenmiş gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim alışveriş ciniiii.. :)

    YanıtlaSil
  5. koltuklarini cok begendim cnm rengi tam benim istedigim gibi

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler caprice,
    seni de mimlicektim ama galiba sayfanda bi sorun vardı..bi de bununla uğraşma dedim...

    YanıtlaSil
  7. :)) mesaj yerine ulaştı didemcim, sadece tez delisi ve yıllık izinlerini alıp alıp tez yazmaya çalışan bi öğrenci oldugumuzu hatırlatııır :) sen de mezun olmuştunnn dimi yüksek lisans yapmıştın anlarsın beni şekercim bile diyebilirim, bu arada eviniz çok hoşmuş didemcim; mutlulukla aşkla oturun evinizde :)) ist a gelince bi ziyaret ederim diyorum;hele o takıların çıktığı masayı görmek sabırsızlık benim için :P he he ...
    ama asıl mevzuya donmek gerekirse en kısa zamanda bir foto çekilecekkkk ve mim yazılacak çünkü bu mimi sevdiiim :)
    onguna da sana da kocaman opucukler!!

    YanıtlaSil
  8. Gizmo,
    Valla o yüksek lisans olayına hiç girmeyelim.. ben bitirdiğim gün demiştim "öğrencilik benden geçmiş" diye :) o kadarını söliim..Mutlaka bekliyoruz evimize de..Zaten Eminönü gezisini unutmadım :) ... Senin boncuk perdeli evini de mim camiasında görmek dileğiyle :)..
    Öptüm çok..

    YanıtlaSil
  9. Didoşcum, iyi ki mimlemişler seni. Evini çok merak ediyordum. Resimler az çok fikir verdi.
    Belli ki hem evin kendisi çok güzel, hem zevkli
    döşenmiş. Hep sağlıklı, huzur ve sevgi dolu yaşayın içinde.
    Bu arada, benim gözler artık pek iyi görmüyor,
    koltuğun köşesinde duran ve Ongun'un bestelerini yaptığı keman mı yoksa? Bilmiyordum müzikle uğraştığını.
    Yaa, bi de F.B. nerde? Kıskanmıştım, nazar değdirdim herhalde:))
    İkinizi de opuyorum.

    YanıtlaSil
  10. Ah, ah, Y.U. demeyi unutmuşum.

    YanıtlaSil
  11. Y.U'cuuumm...Çok teşekkür ederim güzeeeeell dileklerin için..O kocaman bi elektro gitar.. Nolucak senin bu yaşlılığın bilmiyorum.. :)))))))).. Füsuncuğumun bilgisayarı bugün geliyo galiba.. İşalla sorun kalmamıştır..Ben de çok özledim onun mesajlarını :) ... Ben de çooooooookk öpüyorum seni.. Yine bi Cafemiz kaçamağı yapalım gelince..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails