24 Mart, 2009

Küpeler de Bitti Sonunda...

Koşuşturmalar, sağlık sorunları derken neredeyse 1 haftaya yaklaşmıştı bir şeyler koymayalı kiii ucundan yakaladım... Demiştim küpelerini de yapıcam diye... Bugün yapıp bitirdim tel örme küpelerimi.. Artık gönül rahatlığıyla bi takım oldular diyebilirim :) ..
Bu arada sevgili Aysed beni mimlemiş.. Kendimi benzetebileceğim hayat duruşuma uygun kişiliğime yakışacak bir hayvan ismi istiyo.... Hımmm şimdi kişilik, hayvan falan :) E ben de hemen ilk aklıma geleni söliim akrep.. :) korkmayın, nedeni sadece burcum oluşu (İmge anladın sen)... İkincisi de kızılderili ismim olsaydı ne olurdu acaba? Kesin oturan boğa olmazdı daaaaa "sor sor takamuran" olabilirdi..soru sormayı çok severim de :))
Haydi şimdi küpeleeeer...

6 yorum:

  1. Hahahah.. Akrep mi?!! Pek korkuttunuz beni Didem Hanım..:)

    Şekerim ellerine sağlık bu arada.. Bunun kolyesine yorum yapmış mıydım hatırlamıyorum (telefonda da her gün konuştuğumuz için karıştırıyorum haliyle..hişşş, çaktırmayalım yine de!). Ama ikisi de süper görünüyorlar.. Acaip emek istediği de belli.. Süpersin! :)

    YanıtlaSil
  2. Didem nefis olmuş...Ben boncuk delisiyim ama sanırım yakında tel delisi de olacağım sayende...Ellerine sağlık...E doğal olarak GÜNÜN BLOG GÜZELİ de bu güzel küpeler oldu Didemcim...Ödülün hayırlı olsun arkadaşım...Ama sen daha çok ödülleneceksin gibi gelmekte bana...

    YanıtlaSil
  3. harika olmuş yaaa bayıldımm.. tığla örerek nasıl bu damla şeklini aldı kestiremedim :)) ben de damla formunu seviyorum küpelerimde..

    YanıtlaSil
  4. İmgoş,
    Sokarım haaa :))))).. Çok sağol valla, her genç kızın rüyası bişi yapmaya çalıştım :)

    Egdone,
    Valla sana ilham vermek haddime mi düşmüş :) Bu arada blog güzeli ile ilgili yorumum sitende..

    Pelincim,
    Çok basit damla şekli..Şöle ki tığla bi daire örüyosun.. sonra elinle o damla şeklini veriyosun..yanlardan bastırarak falan.. Diilse damla gibi örmek beni de şu an aşar :)))

    YanıtlaSil
  5. eline sağlık didemcim... bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Gizemcim :) .. Ben de çok seviyorum bu morları..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails