09 Mart, 2009

Bugünün Çıktısı ...

Kurstaki yeni teknik zincir çivileme, ürün olarak karşımıza bu kolyeyi çıkardı...Bence şık da bi kolye oldu.. Boyun kısmı tam tasma gibi oluyo.. Herkesin hayatında 1 kere de olsa denemesi gereken bi kolye diyip akıllarda soru işareti bırakarak bugünü de tamamlamış oldum :) ...

9 yorum:

  1. vaavv cok hos olmus cnm mor yerine kahverengi boncuklarla daha da super olurmus bence.Tabi usta sensin:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim caprice... bu sefer mutevazı(annaneyim beeeeen)olamicam ben de çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabaaa.Kabusun geri döndü!!!Ben görmeyeli bayağı ilerletmişsin.Çok hoş olmuş.Şahsen benim zevkime çok HİTAP ediyor.Ellerine sağlık yavru kuşum:)))F.B.

    YanıtlaSil
  4. '' Öğretmenim, tuvalete gidebilir miyim?''

    Yukarıdaki cümle, öğrenim hayatımız boyunca sıkça sorduğumuz sorunların başında geliyor, değil mi? Yıllar sonra, Adıyaman'ın Gerger İlçesi, Kaşyazı Köyündeki Karük İlköğretim Okulu'ndaki manzarayı "Haberturk İnternet Haber Sitesi'nde" görünce; ' Meğer şanslı azınlıktanmışız ' dedim kendi kendime.

    Evet, yanlış duymadınız. Ben ve bu yazıyı okuyan sen, şanslı azınlıktanız. Anadolu'da bir çok okulun türlü fiziki sorunlarını, öğretmen eksikliğini duyardıkta, insanın en temel ihtiyaçlarından birisi olan tuvalet ihtiyacını gidermenin başlı başına bir sorun olduğunu aklımıza getirmezdik. Onca yetersizliklere rağmen Karük İlköğretim Okulu'ndaki bu çağdışı manzarayı eğitim neferimiz Ahmet Elmacı sayesinde öğrendik.

    Haberturk İnternet Haber Sitesi'nde yayınlanan ' Tuvaletsiz Okul ' haberi bizi harekete geçirdi. Hem gelecek nesillere kalıcı bir temizlik alışkanlığı kazandırmak hem de okullarımızın olmazsa olmaz bu fiziki zorunluluğunu hayata geçirmek adına; www.okulumuzatuvalet.org sitesi altında '' Okulumuza Tuvalet '' adlı projeyi hazırladık.

    Karük İlköğretim Okulu'ndaki bu geri kalmış manzara ne ilk ne de son...Fakat bu olumsuz manzarayı düzeltmek bizlerin elinde. Karük İlköğretim Okulu'nda olduğu gibi Anadolu'nun birçok köyünde çocuklar sizlerin desteklerini bekliyor... '' Okulumuza Tuvalet '' projesi ile sizde bu harekete ortak olun...

    www.okulumuzatuvalet.org
    destek@okulumuzatuvalet.org

    YanıtlaSil
  5. Annem Annem... Koca Bilgi Teknoloji olupta evde tıkılıp kalınca web sayfaların da bloglar da arar dururuz teselliyi olmuş hayat. Depresyonda nirvanaya az kalmış görülüyor ki :)

    Didemim, rapunzelim, çatal karam...

    Bu ekonomide bu çalışma azmi takdire şayan. Çalışmalara laf yok lakin para var mı ondan blogda eser yok.

    Kocaya bir kucak dolusu selam eder, emeklerinden karşılığı kamyon dolusu bulmanı dilerim...

    Raşit SEVİL (HANDA LOCHISKA KUZENSKI)

    YanıtlaSil
  6. Raşit..hahahhahahaha...Şok oldum :)))) bu blogda görmeyi en son tahmin ettiğim insanlardan biriydin... hayatımın işini buldum olum ben :)) emeklerin karşılığı alınıyo tabi hiiiiiç merak etme :) .. bol rızık bol kazanç veriyo yareppiiiiiiiimmm :))))))

    YanıtlaSil
  7. Bir zamanlar Dicle ile Fırat boylarında yaşayan Asurlularla Babilliler çok eskiden kullanmışlardı bu tekniği. Koyuncuk’ta eski başkent Ninova yıkıntıları arasında Austen Henry Layard adlı bir İngiliz Asur hükümdarı Asur Banibal’ın kitaplığını buldu. Bu içinde bir yaprak kağıt bile bulunmayan çok ilginç bir kitaplıktır. Bu kitaplığın bütün kitapları lüleci çamurundandı.Asıl Çivileme Tekniği hakkında çalışmalar burda bulunan yazıtlara dayanır ki bunu öğrenmekte aşırı fayda mevcut. şöyledir tekniğin aslı:

    Ο Χρίστος Βερελής για την λειτουργία της πολεοδομίας και την επίλυση του οικιστικού

    O Χρίστος Βερελής στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο δημαρχείο Ναυπάκτου για το Οικιστικό σημείωσε ότι για χρονικό διάστημα αρκετών ετών οι κάτοικοι της Ναυπάκτου και της ευρύτερης περιοχής ταλαιπωρούνται με μοναδικό τρόπο από την μη αντιμετώπιση του οικιστικού θέματος της πόλης και τους τελευταίους μάλιστα μήνες από την παύση λειτουργίας της αρμόδιας υπηρεσίας πολεοδομίας.

    Çivi yazısı ile nakşedilen bu metinde hata ettik ise affola...

    Bir Lisan Bir İnsan. Lütfen Lğtfen Saygı Yanii...

    YanıtlaSil
  8. merhaba sitenizi yeni keşfettim muhteşem takılar yapmışsnız elinize saglık modellerinizden yapmaya başladım iki aylık ögrenciyim henüz sizin takılar sayesinde ilerleme oldunu söylüyor hocam modeller için tşkr ederim tekrar emeyinize saglık

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkürler Nalan..Yardımcı olabildiysem sevindim.. :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails