14 Şubat, 2009

Takıda Bach Etkisi...

Hani böle "yalnızca ama sadece Discovery ya da Nat Geo seyrederim..Zapping yaparken falan kadın programlarını görürüm,diilse hiçbiriyle hiçbi alakam yoktur..Dizi hayatta seyretmem..Arada bi boş vaktim olursa Cnbc-e 'de "Without a Trace" ya da "Cold Case" seyrederim..Onları da çok beğenmiyorum zaten!!!" diyenlerden falan olmak istemiyorum...Ama bunu söylemek zorundayım..Kolye yaparken eeeeeeen çok dinlemeyi sevdiğim şey Fazıl Say'ın Bach albümü..İnanılmaz huzur doluyo içiniz ve açılmayan zincirler falan hiiiiiiiçç delirtmiyo insanı.."Olsun,açılma sevgili zincir,bi üstündeki halkanı denerim ben de" diyip olay mahalinden uzaklaşıyosunuz Bach'ın etkisiyle..Tüm kolye yapanlara ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR..
Ha aşağıdaki kolye mi?:) Artık evde bir nevi yığılma moduna giren malzemeleri azaltmaya yönelik bi kolye..Her takı tasarımcının derdi galiba bu kendinden geçilerek alınıp sonra da bir müddet evin demirbaşı haline gelen malzemeler.. :)

2 yorum:

  1. Bu Bach etkisi anlaşılan hiç yabana atılacak cinsten değil... :) yine çok güzel olmuş!! ama bunun ayrı bi havası var hoşa giden... çok güzel gözüküyorr.. yine yine ellerine, aklına, yaratıcılığına sağlık.. :)

    YanıtlaSil
  2. Cidacım,
    Yorumun için çok teşekkürler..bu kırık taşları çok sevdiğimden kullanabildiğim her yerde kullanmaya çalışıyorum..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails