21 Ocak, 2009

Ne Alaka "Google Analytics" ve Benim "İncili Helezon Kolyem"

Ya bu google'ı gerçekten seviyorum..Aslında bu tam eşimin kuracağı bir cümle ama bu sefer çaldım ondan :) Google'ın araçlarından biri olan "Google Analytics" sayesinde siteme kim nerden girmiş,kaç kere girmiş,hangi anahtar kelimeleri kullanarak girmiş görebiliyorum..Bu veriler sonucunda gördüğüm kadarıyla en fazla siteme "helezon kolye" ve "helezon kolye malzemeleri" anahtar kelimelerini yazarak geliyosunuz..Helezon kolyeyi,hakkındaki entryi ve resmini açık bi şekilde görüyosunuz ama malzemeye dair en ufak bişi yok :) Düşündüm ..Madem öle ben de siteme gelenleri helezon kolyeyle ilgili full tatmine ulaştırıyım diye malzemelerini yaziim dedim..Hazır malzemeleri yazmışken de son yaptığım değişik renkteki incili helezon kolyenin resmini de alta yapıştırıyım dediiiiim..

Malzemeler:


  • 4 mm'lik 200 tane kadar inci
  • 1 paket kum boncuk
  • 2 kapsül
  • 2 çivi,halka ve papağan kapama
  • 2,5 mt uzunluğunda 0,25 no'lu misina

Not: Misinanın uzunluğu, inci ve kum bocukların sayısı kolyenin uzunluğuna göre değişebilir. İnciler gerçek inci değildir.

8 yorum:

  1. birisi "hiçbir yerde bulunmayan helezon kolye çeşitleri" yazıp gelmişti di mi?:) çelişkiye bak "hiçbir yerde olmayanı aramak":)))

    YanıtlaSil
  2. hiçbir yerde olmayan örgü kolyeler miydi neydi..öle bişi.. ama beni bulması güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Renklerin uyumu çok güzel.Bu tarz inci hem de helezonuna hiç rastlamamıştım.Elde etmeye çalışıyoruz ama bir türlü ulaşamıyoruz.NE İŞ BU İŞ?:))) F.B.

    YanıtlaSil
  4. kolyelerimi satın almak için kolyekolik @ gmail.com adresine mail atabilirsiniz :) ..

    YanıtlaSil
  5. Didemcim tekrar merhaba bittim bu kolyeye sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Derya,
    Benim de renklerini çok sevdiğim bi kolye oldu..

    YanıtlaSil
  7. Evet ama arkadaşım nasıl yaptın onu da göster lütfen....:)))
    www.egdone.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Hımmmm bunun anlatılışını hiç düşünmemiştim :).. Makineyi elime geçirdiğim bi gün anlatıyım, bu da sürprizlerden biri olsun o zaman :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails