09 Ocak, 2009

Miss Model of the World

Haydaaa yine aynı seti koymuş, bi tek rengi farklı.....demeyin......Size bi sorum var: Şimdi aşağıdaki resme dikkatlice bakın.. Bu inci set kolyemin resmiyle blogdaki diğer resimler arasında temel bi farklılık var.. Bulabildiniz mi? .........................Cevap veriyorum(Biraz hızlı oldu ama blog bu, fazla uzatmaya gelmez): Mankenimiiiiizzzzz...Sizlerden gelen yoğun istek üzerine bundan böyle takılarımı bu mankende sergilicem..Hani "yok efendim bu kolyenin boyu ne kadar??!!"..İşte "boyunda nasıl duruyo ne bilelim biz!!" gibi temel sorunlarınızı ortadan kaldırmak için hemen dün bir Eminönü gezisi yaptım ve çok uygun bir fiyata Marputçular Caddesi'ndeki "Büyük Abut Efendi İş Hanı"nın 2. katındaki Akyüz Dekor'dan bu mankeni aldım (..bu cümleyi yazarken nedense kendimi Osmanlıcayı sökmüş gibi hissettim)..Bir süre beni idare ediceğini düşünüyorum..İleride ünlü bi takı tasarımcısı olduğumda :PPPppPP daha iyilerini de alırım..Şüpheniz olmasın :) .. Bu arada inci seti araya kaynatmayalım..Afrika kökenli çikolata rengiyle onun da kendine has bi havası oldu işte :) Yandan süzülen de bileklik..

2 yorum:

  1. mankenimiz de pek bir kalın boyunlu ve geniş omuzluymuş caaanıımmmmm..:) bu mankenin boynu emsal teşkil eder mi bilemem dido!!! :))

    ama bir fikir verir, şöyle ki: "bu boyunda tasma gibi duruyorsa, benimkinde üç/beş/on (artık boynun kuğuluğuna göre değişir) parmak sarkacak demek ki" diyebiliriz..:) O yüzden faydalı bir eser olmuş.. güle güle kullan..

    Adını da Kuğu Hanım mı koysak ne? :)) neyse, tamam, gidiyorum, byeeee..:)

    YanıtlaSil
  2. ya aldıktan sonra biraz ağırlık kaldırttım..hemen boynu kalınlaştı :) tamam dur böle idare ederiz dedim hemen poz verdi.. :))

    mesela bu tasma olması gereken bi kolye..işte o fikri veriyo mu? amacımız bu :)

    Kuğu Hanım?!? ya sanki biraz yaşlı oldu..Hanımı kaldırıp sadece Kuğu desek :)))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails